Νεότερες Εξελίξεις με COVID19

Νεότερες Εξελίξεις με COVID19

 

ΠΡΟΣ: ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ / ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ / ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ/ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

                                                                                                        

Αθήνα, 7/4/2020

ΘΕΜΑ: COLCHICINAACARPIA – ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

Αγαπητέ συνεργάτη,

Η KARIAN είναι υπεύθυνη για την διακίνηση & προώθηση του ιδιοσκευάσματος COLCHICINAACARPIA στην Ελλάδα.

Οι διουρητικές, αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της Κολχικίνης είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Η Κολχικίνη, με βάση τις κλινικές μελέτες και τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, αποτελεί την πρώτη επιλογή για την θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας, της περικαρδίτιδας, του μεσογειακού πυρετού και της νόσου Behcet, με επίσημη ένδειξη την θεραπεία της ουρικής αρθρίτιδας.

Ήδη διεξάγεται η μελέτη GRECCO-19 από κορυφαίους Έλληνες ιατρούς με την έγκριση του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για τη χρήση της κοχλικίνης σε ασθενείς με COVID-19. Παράλληλα διεξάγονται άλλες 3 κλινικές μελέτες στον Καναδά, την γειτονική Ιταλία και την Λατινική Αμερική για τη χρήση της κολχικίνης σε ασθενείς με COVID-19. 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην COLCHICINAACARPIA , την πρωτότυπη & μοναδική κολχικίνη στην Ελληνική Φαρμακευτική Αγορά και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της αγοράς.

Στην διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Μηνόπουλος

Γενικός Διευθυντής

 


ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΧΙΚΙΝΗΣ ΣΤΟΝ COVID-19 

 

Με βάση το σκεπτικό των ερευνητών η κολχικίνη με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη της δράση, τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε κλινικές μελέτες ειδικά στην καρδιολογία, τις συστάσεις διεθνών επιστημονικών φορέων αλλά και την εκτεταμένη κλινική εμπειρία μπορεί να αποτελέσει προστατευτικό παράγοντα για την εξέλιξη της νόσου σε ασθενείς που νοσούν από τον COVIC-19 και να μειώσει τις επιπλοκές σε καρδιά και πνεύμονες βελτιώνοντας την πρόγνωση του ασθενή και μειώνοντας τον αριθμό των διασωληνώσεων και των θανάτων. 

 

Παράλληλα διεξάγονται άλλες 3 κλινικές μελέτες στον Καναδά, την γειτονική Ιταλία και την Λατινική Αμερική για τη χρήση της κολχικίνης σε ασθενείς με COVID-19. 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στις παρακάτω διευθύνσεις:

 

1. ITALY, PHASE 2: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04322565

2. CANADA, PHASE  3: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04322682

3. LATIN AMERICA, PHASE  3: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04328480